torsdag 10 juni 2010

Wallander igen.

För ett år sedan var Gästis rena Hollywood. Wallander på svenska och engelska spelades in. Den engelska produktionen var väldigt proffsig, medan den svenska var betydligt mer lågbudget. I ett avseende var den svenska mer proffsig. Innan inspelning kom ett formellt kontrakt. I det fastslogs att vi inte begärde ersättning i pengar. Det låg under en tid där vi kunde upplåta Gästis utan avbräck. Däremot skulle vi, fortfarande enligt kontraktet, få en dvd med filmen och ett tack till Hammenhögs Gästis i eftertexten.

Häromdagen damp "Arvet" ned i brevlådan. Vi såg filmen och särskilt ett par ordentliga scener från restaurangen och en från baren. Men tji fick vi när vi ivrigt spanade i eftertexten. Det kändes snopet.

I sak gör det nu inte så mycket. Maken till kalkonrulle har jag inte sett på länge.En riktig skitfilm om man ska uttrycka sig entydigt.

1 kommentar:

  1. Jag sa ju det till Annelie för ett par månader sen...blev riktigt besviken efter att ha sett eftertexten 3gånger och ändå inte hittat "Tack till Hammenhögs Gästis". Dåligt!

    SvaraRadera