fredag 12 juni 2009

Lise & Gertrud till Hammenhögs Gästis.


Nu är det alldeles klart Lise & Gertrud pustar ut efter sin 10-års jubileumsshow på Södra teatern . De lägger in en krogshow på vårt Gästis. Det är tredje året de besöker Österlen och oss. Det visar att de tycker om vår publik och miljö (och mat?)
Gästgivarinnan och jag var uppe i Stockholm och såg deras nya show i januari. Den var minst lika bra som det vi sett tidigare. Vi råkade ut för dramatiken att brandlarmet gick redan innan vi kom in på Södra teatern. Även det kan vi numera matcha på Gästis. I påskas när vi fått vårt brandkårskopplade larm nyinstallerat, fick vi inte mindre än två utryckningar, med sirener och allt. Byn kokade av exaltation! Det visade sig att installatörssnillena hade monterat en värmedetektor ovanför ugnen. Den är numera flyttad(detektorn alltså). - Så Lise & Gertrud får utan konkurrens stå för dramatiken när de är här.
Vi kommer att ha två förställningar; fredagen 31 juli och lördagen den 1 augusti. Vi har ett supé- och showpaket men vi kommer också att sälja ett antal "barbiljetter".
Läsare av vår blogg har möjlighet att boka redan nu efter denna prelansering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar