onsdag 2 mars 2011

Med nya menyn går vi djupare i myllan.












Lördag 5 mars öppnar vi för säsongen. Det är något man varje år ser fram emot med förväntningar och förhoppningar. Vi vill ha öppet så mycket som det bara är möjligt. Vi tror att vägen är att ytterligare utveckla maten. Genom att göra det man tror på och det man tycker om får man utbyte av det man gör.

Det skandinaviska köket har på senare år väckt välförtjänt uppmärksamhet. Vi vill inom ramen för Det skandinaviska köket specialisera oss ytterligare och slå ett slag för det Skånska köket. Vi hämtar råvarorna från våra grannar i Sveriges skafferi. Nu vill vi också tydligare knyta an till skånsk tillagningsmetoder och matkultur. Vi lyfter fram griskött. Vi rimmar, långkokar och stoppar korv. Vi följer årstidernas växlingar.

Vi hoppas att den nya menyn ska locka och inspirera och välkomna! Öppettider och annan information hittar du på gastis.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar