lördag 10 april 2010

Påsksmällen

Så plötsligt smällde det till och blev påsk. Med hjälp av Konstrundan och ett ackumulerat utflyktsbehov, efter den genomlidna fimbulvintern, var det gott om folk på Österlen. Vi hade 600 ätande gäster under påsken, vilket naturligtvis är oerhört glädjande. Dessutom hade vi i princip fullt på rummen. Det är en lika nervös som efterlängtad säsongsstart. Att gå från stiltje till full storm, samtidigt som alla är litet rostiga och gästerna är mer stressade än vi är vana vid, är inte okomplicerat. Dessutom hade vi i år byggt om köket; har vi gjort rätt från logistisk synpunkt? - Det har vi nog! Den nya kassalagen (kassa lagen med särskrivning) har medfört att vi bytt kassasystem. Det blir nog bra, men innan det sitter i ryggmärgen tar det längre tid, och när det blir fel utbryter lätt panik.

Alla måste hjälpas åt och var man på rätt plats. Jag vill därför stolt visa det nya direktionsrummet. Kommandobryggan, hjärtat i verksamheten.

Här firade jag påsk. Min egen Golgatavandring.

Som en summering hade vi en riktigt glad påsk. Kanske fick någon vänta litet på sin mat, men jag tror att de flesta var nöjda och kommer tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar