måndag 25 januari 2010

Lördagsmys på gästgivarens vis.

Panerade fläskfilémedaljonger serveras med potatis- och palsternacksstomp, till detta en hemgjord äppelchutny. Uppläggningen är väldigt viktig!

Riktigt sur blev Doris eftersom hon, i strid med sedvanerätten, híndrades från att kasta sig över det som hamnade på golvet


3 kommentarer:

  1. Vilken fröjd att läsa er blogg, för det mesta, ibland skrollar jag på när intresset falnar, men det är nog bara för att jag är några år yngre ;) ! Jag känner igen mig så ofta, tillskillnad från er pelletspanna har vi en vedpanna som tycks ha samma egenskaper som er, det här med att stanna mitt i natten.
    Vi har dock ej investerat i ngt larm, så nätbrynjan får vänta för Herr Pensionats del!

    Enda sen vår vistelse hos er i sensomras har jag inte kunnat släppa er ur tankarna! Vi kommer garanterat tillbaka när vi behöver vila upp oss från vår egna rörelse! det var verkligen super mysigt!

    Gratulerar till EU`s generositet! Jag måset nästan be om tips hur ni gjort! Vi har många och långa investeringar framför oss som gladeligen skulle ta emot lite EU-stöd.

    Hoppas ni har det bra nere i Österlen och kika gärna i min blogg, har berömt er där med!

    Å välkomna upp när ni behöver pusta ut!

    Vänliga hälsningar
    Ulrika med familj

    SvaraRadera
  2. Kul att höra av er. Just nu är vi insnöade i ordets rätta bemärkelse. Ni är riktigt välkomna när ni kan slita er. Vi själva hälsar på barn och barnbarn när vi är i Stockholmstrakten.

    Det är verkligen lönt att söka EU-bidrag - men ge inte bort pengar till någon konsult. Det är ni som vet vad ni gör och vad ni vill. Det är en hel del jobb, men timpenningen är god.

    Varma hälsningar från oss.

    SvaraRadera