onsdag 31 mars 2010

Valborg med Sara Lindh

I höstas kontaktades vi av en artist som heter Sara Lindh. Hon vill gärna komma och spela hos oss. Ärligt talat hade jag inte hört talas om henne. Då är det bara att gå till kunskapens källa, Internet. Jag fick bra många träffar på Sara Lindh. Efter att ha lyssnat på några prov var det ingen som helst tvekan om att detta var en kvalificerad och rutinerad artist. Hennes sånger från 30- och 40-talet och vår autentiska matsal från samma tid var som gjorda för varandra.

Sara är sommarboende på Österlen och vår första tanke var att vi skulle sätta upp en föreställning under sommaren. Efter detta fick Sara ett engagemang på Marsvinsholm. Vi var fortfarande helt överens om att vi måste ha ett framträdande på Hammenhögs gästis. Valborgsmässoafton! Vårens, romantikens och förhoppningarnas egen afton.

Vi tänker oss en krogshow, som de har i stan, med skillnaden att maten är lika viktig som artisten. Vi bygger upp stämningen i  matsalen med  mörka, nästan svarta, tapeter, vita dukar, tygservetter, kandelabrar och levande ljus. Vi serverar en kulinarisk tre rätters meny, gott vin. Lagom till kaffet kommer Sara och hennes medmusikanter. Ljuva toner lyfter dig till drömmarnas värld, en helafton romantiken och nostalgins tecken på Österlen.

Skaffa barnvakt! Ta din älskade på en oförglömlig upplevelse för gom och själ. Vi har några rum kvar för de som inte bor i grannskapet.

Supé och musikföreställningen kostar 650:-. I mån av palats kommer vi att ha barbiljett för 200:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar